Cari Lirik Lagu

Memuat...

Wong Ndeso


Ireng kulitku putih kulitmu,
rombeng klambiku ko toko klambimu
Pikiren disik yen  seneng aku sing luwih apik ojo kesusu

***
Aku wong ndeso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojoto mobil ojo to motor sepeda wae aku raduwe

Reff**
Aku iki dhik anake wong tani
Bapakku macul simbok buruh tandur
Yen sliramu dhik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur
Opo yo gelem mengko uwong tuwamu yenduwe mantu sing miskin koyo aku

Kembali ke **

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar